Güneş Sigorta’dan ‘sağlık’lı atak
|
|
Puanlama: Toplam Puanlama Sayısı: 0 Toplam Okuma Sayısı: 69
|
|
|
İlgili Kategoriler
Bakınız
(Yayın Tarihi
11.11.2008)
Güneş Sigorta sağlıkta atağa kalktı. Güneş Sigorta Sağlık ve Hayat Sigortaları Grup Müdürü Elvan Atalay, şirektin yeni ürünleri ‘Okyanus’ ve ‘Yakamoz’ ile esnek ve uygun fiyatlı poliçeleri piyasaya sürdüklerini söyledi.
Atalay şunları söyledi: “Okyanus son derece esnek bir ürün. Limitli-limitsiz, muafiyetli-muafiyetsiz, katılımı yüzde 10- 25 olabilen, yani ihtiyaç duyduğunuz her şekle girebilecek yeni bir ürün. Eski ürünlerimizin bütün güzel özelliklerini bir çatı altında toplayarak bu ürünü geliştirdik. Bu ürünü isteyen, istediği teminatla, kendi kesesine ve durumuna göre bir poliçe yaratabilsin diye sunduk.
Yakamoz ise 50 yas altındaki sigortalılara yönelik hazırlanmış, içeriği önceden tanımlanmış, net ve uygun fiyatlı bir ferdi poliçe. İçinde doğum teminatı da dahil olmak üzere her şeyin olduğu bir paket. Bu ürünü geliştirirken grup poliçesi mantığını kullandık ve Türkiye’deki gençleri geniş bir grup olarak ele aldık.”
Kaynak: Milliyet